SAAB

J&B Auto’s is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van auto’s van het prachtige merk Saab. De jarenlange ervaring van onze monteurs met dit merk en de benodigde aanwezige testapparatuur zorgen er voor dat wij elke Saab aan kunnen. Bovendien kunt u bij ons altijd terecht voor (originele) onderdelen en schadeherstel tegen gunstige tarieven.
Naast het onderhoud en reparatie hebben wij altijd verschillende, gebruikte Saabs op vooraad. Deze Saabs worden geleverd inclusief volledige garantie. U kunt ons tevens vrijblijvend een zoekopdracht geven indien wij niet de Saab op voorraad hebben die u zoekt.

SAAB Occasions

Bekijk onze SAAB occasions. Staat uw Saab er niet bij? Maak gebruik van onze vrijblijvende zoekservice.

Tuning

J&B Auto’s maakt regelmatig gebruik van Maptun om een Saab te voorzien van Tuning software. Het grote voordeel van Maptun ten opzichte van andere door ons geteste aanbieders is dat de ontwikkelaars buitengewone Saab liefhebbers zijn. Hierdoor blijft uw auto vooral zijn karakter behouden maar heeft na het tunen natuurlijk meer vermogen. De auto wordt niet “zenuwachtig” maar rijdt heerlijk soepel en vlot zoals dat bij een Saab hoort.

Wilt u meer informatie over tuning? Bel of mail gerust!

Afspraak maken?

× Kunnen wij u helpen?