Ons bedrijf

Opgericht in 1983 zijn wij een autobedrijf gevestigd aan de Eslaan 14 in Bussum. Joost Snoek en Ben Kikkert hebben J&B Auto’s van nul af aan gemaakt tot waar wij nu zijn. Joost is t/m juni 2018 actief gebleven binnen J&B Auto’s. Zijn werkzaamheden als “gastheer” / “receptionist” heeft hij overgedragen aan Pieter Eeken. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van occasions en het leveren van verschillende onderhouds en reparatie diensten. Met een vakbekwaam team is het onze doelstelling zo’n groot mogelijke klanttevredenheid tegen zo laag mogelijke tarieven te leveren. Wij hopen u dan ook binnenkort van dienst te kunnen zijn en aan al uw vragen of wensen op autogebied te kunnen voldoen.

Klantenervaringen

Het team

Pieter Eeken

Werkplaatsreceptie

Pieter is sinds januari 2018 werkzaam bij J&B Auto’s. Hij is uw aanspreekpunt indien u een werkplaatsgerelateerde vraag of afspraak wil maken. Pieter heeft zijn technische kennis ook zeker uit praktijkervaring! Hij is naast monteur jarenlang werkzaam geweest als receptionist bij de VW dealer uit Naarden.

E-mail : pe@jbauto.nl

Michel van Veen

Directeur (In en verkoop)

Michel is sinds 2000 werkzaam binnen J&B Auto’s. In 2007 is hij mede-eigenaar geworden en in 2013 volledig eigenaar. Michel is verantwoordelijk voor de in en verkoop van auto’s.

E-mail : mv@jbauto.nl
Tel. : 06-21667301

Harmen Tanghe

Verkoop

Harmen is in april 2012 begonnen. Hij heeft ruime ervaring in de autobranche. Van jongs af aan loopt hij in de showroom. Harmen is een vakbekwaam en prettig aanspreekpunt in de showroom.

E-mail : ht@jbauto.nl
Tel.: 06-41981815

Dolf Theebe

Eerste monteur (APK keurmeester)

Dolf werkt vanaf 2002 bij J&B Auto’s als monteur. Na jarenlang bij zijn vader in de garage gewerkt te hebben is hij bij een Saab dealer uit de regio terecht gekomen. Toen deze werd overgenomen door een grote organisatie is hij bij ons aan de gang gegaan. Zijn enorme ervaring heeft ons mede het Saab specialisme gebracht.

Ferry van Veen

Eerste monteur / chef werkplaats (APK keurmeester)

Ferry is in 2008 bij ons bedrijf begonnen. Hij is zeer vakbekwaam en doelbewust. Door zijn all-round technische ervaring is zelfs een complete motor de- en monteren geen probleem voor hem.

JIJ MISSCHIEN??

GEZOCHT !! (Eerste) monteur 

Wij zoeken voor uitbreiding van ons team een (eerste) monteur. Ben jij of ken jij een monteur die het leuk lijkt in een klein team en bij een universeel autobedrijf te werken? Kom in contact met Michel van Veen op 06-21667301 / mv@jbauto.nl

Joke Wikkerman

Administratie

Joke is in 2007 bij J&B Auto’s begonnen. Zij verzorgt de boekhouding en diverse andere administratieve werkzaamheden.

E-mail : jw@jbauto.nl

Maak een afspraak!

× Kunnen wij u helpen?