Banden

Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden onontbeerlijk. De band vormt immers het directe contact met het wegdek. Een band met de juiste bandenspanning en het juiste profiel is net zo belangrijk als bijvoorbeeld goed werkende remmen.

De band van tegenwoordig is uitgegroeid tot een echt hightech product. Banden zijn niet alleen geschikt gemaakt voor diverse weersomstandigheden maar ook speciaal ontwikkelt voor verschillende rijstijlen en niet te vergeten verschillende smaken. Wij bij J&B Auto’s kunnen u adviseren in de juiste keuze band voor uw auto waarbij wij natuurlijk ook voor eenn optimale prijs/kwaliteit-verhouding zorgen.

Banden hotel

Voor onze klanten verzorgen wij opslag en montage van uw zomer of winterbanden. Elk seizoen wisselen wij uw zomer of winterset, maken ze schoon en slaan ze een seizoen op. Hierdoor hoeft u zelf niet te wisselen en heeft u niet continu vier velgen met banden in de weg liggen. De kosten voor deze service zijn ongeveer euro 57,50 per seizoen/wissel.

Winterbanden

Wilt u ook ‘s winters echt veilig de weg op? En niet alleen als het sneeuwt of ijzelt? Kom dan naar J&B Auto’s voor winterbanden. Onder de 7 graden Celsius zorgen winterbanden voor een sterk verbeterde grip op de weg. Het speciale rubbermengsel van winterbanden houdt de banden soepeler en het speciale profiel werkt sneeuw, hagel, regen en vuil razendsnel weg. Op gladde, besneeuwde wegen zorgt het winterprofiel voor een goede wegligging. Uw remweg is korter, de kans op ongelukken kleiner. Dus niet alleen bij sneeuw, maar ook bij nat weer zorgen winterbanden voor meer grip op uw veiligheid.

Maak een afspraak!

× Kunnen wij u helpen?